El Fernando Martín de Fuenlabrada no va tornar a ser talismà per al Barça Lassa, que va veure trencada la seva ratxa de triomfs a la pista madrilenya per perdre la seva condició d'invicte a la Lliga Endesa. El Montakit Fuenlabrada, amb el manresà Marc Garcia a les seves files, va tenir més fe i determinació en l'últim quart, en el qual va donar una lliçó als blaugrana, especuladors durant molts minuts i sense un referent clar que els permetés aprofitar les oportunitats.

El Barça va arribar a tenir avantatges de set punts a mitjan tercer quart, però va ser incapaç d'ampliar la diferència per acabar amb la moral del rival, que va anar retallant a poc a poc i va emergir en l'últim període amb un decisiu parcial de 28-21. El base eslovè Luka Rupnik, autor de dos triples importants per al triomf dels seus, va acabar amb 15 punts i liderant l'ofensiva de l'equip de Néstor García. Paco Cruz (10 punts), Popovic (9 punts) o el mateix Marc García (7 punts) també van tenir aparicions providencials.

Heurtel (14 punts) va dur la batuta de l'atac del Barça però ni ell ni Oriola (12 punts), l'altre home amb cert nivell d'encert, van ser suficient per doblegar un rival amb menys recursos però que va comptar amb l'empenta de l'afició i la confiança de mantenir-se sempre amb opcions de guanyar el partit.