El Gimnàstic de Manresa juvenil es torna a fer fort a casa i va donar un cop sobre la taula després de golejar el Penya Arrabal per un contundent resultat i trencar una dinàmica de tres partits sense guanyar per culpa de desconnexions puntuals. El conjunt local va atropellar durant els primers 45 minuts els mallorquins amb un joc col·lectiu molt efectiu.

Els visitants van ser incapaços de passar del mig del camp i el porter local Iu no va tocar cap pilota. Gulias, amb una gran jugada individual per la banda dreta, va creuar la pilota a la perfecció per inaugurar el marcador al minut 25. Cinc minuts més tard i amb un Gimnàstic en tromba, Gassan amb un gran control dins l'àrea petita, va girar-se mitja volta i va enviar la pilota a l'esquadra per situar el 2-0. L'equip entrenat per Ferran Costa va generar més ocasions i podria haver marxat al descans amb un avantatge més ampli. A la represa la dinàmica no va canviar i els locals van continuar pressionant fort. Gulias va encar-rilar els tres punts amb el tercer gol i de Sande amb el cap va posar el 4-0 al minut 59. Els mallorquins van intentar avançar línies i van aconseguir reduir distàncies amb un gol fantasma en un córner. Tot i el gol els bagencs van reaccionar molt bé i Gassan de nou i Culell van arrodonir la golejada.