L'UCAM Múrcia va aconseguir sumar la segona victòria de la temporada a la Lliga Endesa després d'un treballat partit enfront del Cafés Candelas Breogán (76-64). El conjunt universitari no va despellagar-se del rival fins a la fase final de l'enfrontament gràcies a la inspiració del base Askia Booker, amb 19 punts, i el gran treball defensiu, en el qual va destacar el pivot Marcos Delía a la pintura. L'equip que dirigeix el tècnic Javier Juárez s'escapa, d'aquesta manera, de la zona perillosa de la classificació i torna a recuperar confiança després d'un mal inici de campionat, davant d'un recent ascendit Breogán.

Ambdós equips van disputar un primer quart amb alternances i amb molts encerts. Els visitants van obtenir avantatge els primers minuts però els locals van reaccionar per empatar al final del període (19-19). En el segon quart, Rudez i Booker van posar per davant el Múrcia. Els gallencs van empatar gràcies a Vidal i Juárez. A la represa, els murcians, tot i a anar remolc, van acabar davant (56-53) i, ja en el darrer període, sota la direcció de Booker, amb 19 punts, el Múrcia va sentenciar.