El debut de Santiago Solari al Santiago Bernabéu com a entrenador interí del Reial Madrid no va ser el somiat, ja que els seus homes van salvar els tres punts amb penes i treballs i gràcies a dues accions afortunades en els últims minuts del partit.

El Reial Madrid va sortir molt ben plantat a la gespa, amb els onze homes amb les idees molt clares en el terreny de joc i amb la determinació de passar pàgina del 5-1 encaixat al Camp Nou la jornada passada. El Valladolid, però, equip revelació de la temporada, va sortir a jugar de tu a tu, sense cap mena de complex, ben posicionat en defensa i a l'espera d'una acció al contracop.

La primera ocasió del Valladolid, al minut 30, va despertar l'ansietat, els nervis i els malentesos en el joc blanc. Això va acabar amb la paciència de l'afició, que va dedicar més xiulets quan els jugadors van marxar al descans.

Els homes de Solari van millorar a la segona part, però el Valladolid seguia oferint una bona imatge. Gareth Bale es va endur una xiulada quan Lucas Vázquez el va substituir, el mateix que Marco Asensio quan va marxar al vestidor perquè entrés Vinícius.

Al minut 83, Vinícius es va acostar a la porteria de Masip i va veure com la pilota acabava al fons de la xarxa gràcies a un rebot en el cos de Kiko Olivas quan intentava refusar. Al 87, Calero va escombrar Benzema a dins de l'àrea i l'àrbitre no va dubtat en xiular penal. Sergio Ramos va ser l'encarregat de fer el 2-0 des dels onze metres amb un xut a l'estil Panenka.

Amb aquest triomf, el Reial Madrid suma 17 punts i escala provisionalment fins a la sisena posició a la classificació de la lliga.