El golfista de Moià Adrià Arnaus va aconseguir un doble premi en l'últim torneig de la temporada del Challenge Tour: el triomf a la gran final disputada al camp de Ras al-Khaimah, als Emirats Àrabs, i el bitllet per participar en la següent prova de l'European Tour del 2019.

El jove esportista bagenc va saber gestionar a la perfecció l'avantatge de tres cops obtingut davant d'un quartet de jugadors, a falta de divuit forats per a la fi. Arnaus va finalitzar una notable campa-nya. Al marge d'aquesa victòria, va ser segon a la Cordon Golf Open i tercer a la Challenge de la República Txeca.

El jove golfista de Moià ha reproduit aquest any el Challenge Tour, l'excel·lent trajectòria gestada als Alps Tour el 2017, on, sent amateur, va ser capaç de guanyar la gran final d'aquest circuit, a part de sumar dues victòries que el van permetre distingir-se com el número 1 del rànquing.

En aquest Challenge Tour dels Emirats Àrabs, Adrià Arnaus va ser capaç d'escapar-se a partir de la tercera ronda, divuit forats en què Arnaus va fregar la perfecció, cinc sota par de sis birdies i un sol bogey que va ser pràcticament inabastable pels seus principals rivals, els francesos Víctor Pérez i Romain Langasque, l'americà Sean Crocker i l'holandès Daan Huizing, tots ells empatats amb 11 sota par, tres cops més que Adrià Arnaus.