L'exhibició d'un colossal MoraBanc Andorra al WiZink Center l'ha convertit aquest diumenge en el primer equip capaç de tombar el Reial Madrid, únic invicte de la Lliga Endesa i, de passada, ha posat fi a la seva mala ratxa de quatre derrotes consecutives en el millor escenari possible (105-107).

Encara que ha estat mancat de frescor i encert durant moltes fases del xoc, el Madrid ho ha intentat tot fins a l'últim instant, guiat per un fantàstic Jaycee Carroll (32 punts) i ha tingut l'última possessió per guanyar, tot i que el llunyà triple de Sergio Llull no ha entrat i s'ha consumat la sorpresa al WiZink Center. Amb la derrota del Barça ahir a Fuenlabrada, ja no queda cap equip invicte a la lliga Endesa.

L'arrencada elèctrica d'Andrew Albicy, amb quatre triples sense error en els primers cinc minuts i cinc assistències en el primer quart, ha agafat desprevingut a un Reial Madrid que, tot i que intentava respondre mitjançant Fabian Causeur i Sergio Llull, no caminava fi i es mostrava incapaç de contrarestar l'efectivitat visitant.