El Gimnàstic de Manresa rep aquest migdia (15 hores) la Penya Arrabal, conjunt mallorquí que comparteix puntuació amb els bagencs a la zona mitjana de la classificació. El conjunt escapulat arriba amb les baixes dels migcampistes Jordi Garcia i Alti, a més del porter Óscar Pulido, lesionat de l'espatlla en la darrera jornada, en la visita al camp del Mallorca.

L'entrenador manresà, Ferran Costa, apuntava a la prèvia que «la dinàmica de l'equip és bona, tot i que hem comès errades que ens han penalitzat en els darrers partits», comentava fent referència a l'empat al camp del Saragossa (1-1), a la derrota per la mínima a casa amb l'Espanyol (0-1) i a la derrota de la setmana passada a Mallorca (1-0).

Tot i jugar davant d'equips de la part alta de la classificació, el tècnic escapulat es mostra orgullós dels seus jugador: «Hem competit contra equips de gran enitat i en cap moment no hem demostrat inferioritat en el joc. A més, hem tingut moments de superioritat que haurien pogut canviar els partits».

Sobre la Penya el Arrabal, «arriba empatat amb nosaltres i, per tant, el partit té un plus d'importància. És un equip intens, amb un punt d'anarquia que el fa complicat de contrarestar. Supleixen aquesta anarquia amb una capacitat de treball molt alta i que et pot penalitzar molt en qualsevol errada com la setmana passada a Mallorca».

D'aquesta manera, els jugadors escapulats voldran fer del Gimnàstic Parc un fortí, intentar no deixar escapar més punts i sumar de tres en tres per allunyar-se de la part baixa de la classificació i donar un pas endavant per tenir aspiracions més altes.