El Berga, invicte i destacat líder de la categoria, va guanyar a domicili en un complicat desplaçament, al camp del Castellar. L'equip entrenat per Joan Prat va disputar un partit molt complet i va ser capaç d'endur-se els tres punts després de patir fins al dar-rer moment. Els berguedans van saltar molt intensos en els primers minuts i Sala, al 17, va aprofitar una falta servida ràpidament per marcar el 0-1. Els locals van reaccionar molt bé i un malentès entre la defensa i el porter va facilitar la rematada de Carreras a porteria buida (1-1). A la segona meitat, els visitants van posar una marxa més i Noguera va transformar un penal comès sobre ell mateix al minut 66. Amb l'1 a 2, els locals van pressionar de valent en el tram final, però van topar amb una excel·lent porter Sergi Porcel.