Les piscines municipals de Manresa es van posar de gala per acollir una nova edició del prestigiós Trofeu Fèlix Serra Santamans, un veritable plaer per als sibarites de la natació d'alt nivell.

Malgrat que les nedadores i els nedadors d'elit encara no han assolit el seu millor moment de forma, les marques registrades ahir a Manresa van ser notables.

La nedadora del CN Sant Andreu Jessica Vall es va exhibir a la final dels 50 m braça femenins. La barcelonina va semblar volar sobre l'aigua i va assolir el rècord del circuit amb 31.30 segons.

L'altra gran protagonista de la tarda va ser la seva companya de club Lidón Muñoz. La nedadora de Castelló de la Plana va ser qui va sumar més medalles d'or a la capital del Bages. Muñoz va vèncer en els 50 m lliures (25.12), en els 50 m esquena (27.77) i en els 50 m papallona (27.76), en protagonitzar una veritable exhibició de velocitat aquàtica. Lidón Muñoz només va claudicar en els 50 m braça davant Jessica Vall.

Pel que fa als nedadors del CN Minorisa, va destacar la presència de Maria Gea a la final A dels 50 m esquena, on va ser vuitena (32.23). En aquesta mateixa prova, Silvia Meseguer va competir a la final B, on va signar el quinzè lloc final (32.85). Gea també va accedir a una final B, la dels 200 m esquena. Va finalitzar tretzena (2.27.08). Entre els nedadors bagencs que militen a clubs forans, van assolir un lloc al pòdium Mireia Pradell (CN Barcelona), Guillem Lázaro (CN Terrassa) i Izan Cubillas (CN Terrassa).