El Monbus Igualada va aconseguir la setena victòria en set partits al grup C-A de la Lliga EBA, després de vèncer a la seva pista l'Ibersol Tarragona per un sol punt de diferència (56-55).

En el primer quart hi va haver molta igualtat entre les dues formacions, que s'anaven intercanviant cistelles de forma constant (16-16). En el segon període, els anoiencs van ser superiors i van arribar al descans amb deu punts de marge (35-25).

En el tercer quart, els locals van poder mantenir la diferència amb certa comoditat (48-37), però, en els deu darrers minuts, els tarragonins van fer perillar el triomf igualadí, que al final va ser per la mínima. El tècnic anoienc, Jordi Martí, va declarar que «hem patit en els darrers tres minuts per falta d'encert contra zona en tirs alliberats. Hem dut el partit controlat amb marges de 10-12 punts».