El Manchester City s'ha situat com a nou líder en solitari de la Premier League, després d'exhibir-se amb golejada, un 6-1 davant del Southampton, en l'onzena jornada, que també ha viscut el triomf del Chelsea per 3-1 contra el Crystal Palace.

A l'Etihad Stadium, els locals van canalitzar el partit ràpidament. El gol en pròpia porta de Wesley Hoedt, al minut 6, va inaugurar un marcador ampliat ipso facto amb gols del davanter argentí Sergio Agüero (min 12) i del mitjapunta espanyol David Silva (min 18), aquest amb una volea anb l'esquerra a l'interior de l'àrea. Encara que Danny Ings va retallar la diferència, Sterling es va afegir a la festa amb un doblet (als minuts 45 i 66). El sisè va ser obra de Sané en el descompte.

Els de Guardiola avantatgen ara en dos punts el Liverpool i el Chelsea. La quarta plaça l'ocupa el Tottenham amb cinc punts menys.