El Club Bàsquet Navàs Viscola es va endur la sisena victòria en sis partits al grup 2 de Primera Catalana, després de vèncer el Sant Nicolau sabadellenc per un contundent 83-52, en un matx en què es va veure la reaparició de Roger Tàpies després de molts mesos de baixa.

En el primer quart, els dos equips van estar bastant desencertats ofensivament (14-9 al final). En el segon ja van començar a trobar cistella amb més facilitat i es va arribar a la mitja part de l'enfrontament amb vuit punts de marge positiu dels locals (32-24). Tot i això, la sensació era que els jugadors dirigits per Isidre Suau podrien haver obert més forat en l'electrònic.

En la segona meitat, els bagencs van sortir millor que el rival i van obtenir catorze punts de renda al final del tercer quart (54-40). En els darrers deu minuts, el Sant Nicolau ja no va poder aguantar el ritme navassenc i va encaixar un dolorós parcial de 29-12 que va situar el 83-52 definitiu. En aquest període, el tècnic local va poder donar descans als jugadors més importants i minuts als menys habituals, que també van contribuir de forma important en el triomf coral del seu equip. En la propera jornada, el Navàs Viscola tindrà una prova de foc per tal de mantenir el lideratge en solitari, ja que visitarà la pista del segon classificat, el Club Natació Tàrrega, que només va caure en la primera jornada, a la pista de La Salle.