El Sallent va superar per la mínima el Can Parellada en un enfrontament en el qual el conjunt local va ser superior però incapaç de generar perill a l'àrea contraria.

Els bagencs, necessitats de punts, van patir per intentar tirar el partit endavant. Els sallentins van portar la iniciativa en el joc i van dominar enfront d'un equip visitant inofensiu. Es va arribar al descans amb un empat a zero gols en el marcador. A la represa la dinàmica no va canviar. Els jugadors locals van dominar en tot moment i no van ser capaços d'encetar el marcador fins a falta de sis minuts per al final.

Fruit d'una excel·lent i intensa pressió, el Sallent, per mitjà de Gómez, va ser capaç de perforar la xarxa visitant en una acció de segona jugada. El jugador del Sallent va ser el més llest de la classe i va marcar un gol important. El Can Parellada va sortir a la desesperada en els darrers minuts per intentar empatar, però el conjunt visitant va topar en tot moment amb una sòlida defensa local que van ser capaç de mantenir el mínim avantatge per acabar sumant els tres punts.

En la propera jornada, el conjunt sallentí visitarà el camp de la Gramanet.