El CG Puigcerdà va saber sobreposar-se a les dificultats i es va endur els tres valuosos punts de la pista aragonesa de Jaca (4-5) i passar davant el seu rivaldirecte en la classificació per situar-se segon.

El Jaca, fins a aquest cap de setmana només coneixia la derrota en els despatxos (se li va donar per perdut un partit per incompareixença). L'equip de la Cerdanya havia fet dos desplaçaments consecutius amb victòria i va viatjar mentalitzat d'aconseguir la tercera de la temporada.

Tot i anar a Jaca amb baixes notables, les bones sensacions del grup es van mantenir intactes. Malgrat anar bona part del partit darrere en el marcador es va demostrar que l'equip creia en la victòria en tot moment. En la tercera part, els ceretans van aconseguir capgirar el marcador i van obtenir una diferència de dos gols que l'equip local, tot i que ho va intentar sense porter, només va poder reduir a un amb el 4 a 5 final. El Jaca va començar manant després d'un llançament de penal. La primera igualada la va aconseguir Oriol Paul a la primera part, però els locals en la jugada següent es tornaven a avançar. Després, un slap de Ramon Morer va posar l'empat a dos en el lluminós, ja en el segon període. Però el Jaca es va avançar en el marcador novament (3-2). En la tercera part, un tir de Nacho Granell va ser desviat a gol per un atent Pavel Ivanov. Després del 3 a 3, el CG Puigcerdà va marcar mitjançant Pablo Muñoz i Kustaa Tuohimaa. Aquest darrer gol, a dos minuts i mig del final, va ser definitiu perquè els punts viatgessin cap a la Cerdanya. En l'altre partit, Txuri Urdin va guanyar a domicili davant el FC Barcelona (proper rival ceretà) i lidera la classificació.