El Club Orientació Berguedà va participar al Rogaine de les Tres Valls a Sant Feliu de Pallerols, al parc natural de la zona volcànica de la Garrotxa. Una cursa passada per aigua. Tots els corredors, tant de les modalitats llargues de Copa Catalana de 9 i 6 hores, com de la popular de 3 hores, van haver de suportar la pluja i la baixada de temperatures.

Els equips del COB que van competir, tres a les 9 hores i tres més a les 6 hores, van aconseguir molt bons resultats ja que tots van pujar al podi. En la modalitat de 9 hores, l'equip COB de Fals, amb Jordi Vilaredes i Sara Prat, va quedar en primer lloc en la categoria absoluta i també en la de veterans mixtos. Aleix Canudas i el seu company d'equip Martí Camprubí van aconseguir el segon lloc de la categoria open masculina. I Ramon Aubets i Jaume Alarcón van pujar al podi en segona posició, també en la categoria homes. D'altra banda, en la modalitat de 6 hores, l'equip Raiverd format per David Tarrés i Albert Roca (Aligots) va quedar en primera posició en la categoria open masculina. Així com l'equip format per Ampa Gil i Blanca Foix en la categoria femenina. I, en categoria júnior-adult, Nil Urbano, Marta Seuba i Manel Urbano van classificar-se en segona posició.

Acabada la cursa i l'entrega de premis, el director tècnic, Pau Llorens, i el seleccionador de Rogaine, Albert Herrero, de la FCOC, van exposar la proposta de fer una selecció catalana de Rogaine de cara a l'any vinent i participar al Mundial, el 27 i 28 de juliol a la Molina.