Formant part de la selecció estatal, i com a única gimnasta catalana classificada, la manresana de l'Egiba Cristina Masfret debutarà demà en els campionats del Món absoluts de trampolí que es celebren fins diumenge a Sant Petersburg (Rússia). Masfret competirà primer en la prova individual i dijous en la de sincronisme en aquest cas formant parella amb Cristina Sainz del Club Trampolí Albacete.

El combinat estatal d'aquesta modalitat gimnàstica la formen dos nois, Jorge Martín i David Vega, que competiran individualment i en sincronisme i quatre noies, les esmentades Cristina Masfret i Cristina Sainz, juntament amb Melania Rodríguez i Noemí Romero. En l?especialitat de doble minitramp han estat convocats Alejandro Bernárdez, Daniel Pérez i Melania Rodríguez.

La darrera referència de Cristina Masfret ha estat la seva participació, a l'octubre, a la prova de la Copa del Món de Loulé, a Portugal. Individualment, Masfret no va tenir la sort de cara doncs després d?un bon primer exercici, en el segon no va poder acabar per culpa d?un desplaçament; per aquest motiu va quedar fora de la lluita de les places de la final. En sincronisme, amb Cristina Sainz, van aconseguir una destacada vuitena plaça, malgrat que en la fase de classificació havien estat segones.

Cristina Masfret, amb un brillant bagatge internacional en diferents categories, buscarà, a Rússia, unes bones classificacions.

També per edats

Un cop finalitzi aquest campionat, la setmana que ve, altres tres gimnastes de l'Egiba seran a Sant Petersburg en el seu cas per participar en el Mundial per edats. Es tracta de Marina Chavarria, Robert Vilarasau i Naira Reixach.