El Barça juvenil va posar un peu i mig als vuitens de final de la Lliga de Campions de la categoria en der-rotar per 0-2 l'Inter, últim classificat del seu grup, a domicili. Un gol de Peque, en el tram final de la primera part, i un altre de Nico, en el darrer minut del partit, provoquen que el conjunt català tingui deu punts, quatre més que el Tottenham, que va guanyar per 2-0 el PSV Eindhoven. Els holandesos tenen quatre punts i els italians, un. La clau del grup serà en la darrera jornada, en què els anglesos visiten el Miniestadi, segurament amb la primera posició en joc.

L'altre equip de l'estat que jugava ahir era l'Atlètic de Madrid, que no va tenir cap problema per derrotar per 4-0 el Borussia Dortmund, amb gols de Sanabria, Camello, Riquelme i Mollejo. Els matalassers són colíders del grup empatats amb el Mònaco, a nou punts.