El primer equip de l'Igualada Femení HCP va perdre a casa per 2 a 3 amb un bon CP Voltregà. Malgrat aquest resultat negatiu, les igualadines conserven la segona posició a Nacional Catalana.

S'avançaven les igualadines en els primers minuts de joc en una bona acció d'atac que transformava en gol Carla Claramunt (1-0). El domini de les igualadines, que havien sortit amb una marxa més, era més evident a mesura que avançava el partit tot i que el CP Voltregà no es rendia i creava les seves accions de perill. Al minut tretze, les igualadines tornaven a marcar per posar el 2-0, en una jugada personal de Carla Claramunt. Però encara amb el bon gust de boca pel gol, el CP Voltregà treia orgull i marcava en una bola penjada i desviada a gol (2-1). Les osonenques van anar guanyant terreny i empataven a un minut del descans (2-2).

A la segona part, ambdós equips van especular amb les seves possessions per decidir el partit en el tram final. Però al minut tretze de la represa, les blanc-i-blaves marcaven el tercer en una jugada afortunada. Les anoienques, amb un xic més de cor que de cap, no van tenir la sort de cara per empatar el partit.

A Segona Catalana, Cerdanyola CH, 2-Igualada Femení, 5; en femení sub-16, Caldes, 3-Igualada Femení, 1; en femení sub-14, Torrelles, 2-Igualada Femení, 5 i Igualada Femení B, 1-Martinenc, 4; en femení sub-12, Igualada Femení, 2-Caldes, 5; i en mini femení, Igualada Femení, 3-Alpicat, 0.