El Reial Madrid necessita gua-nyar avui al camp del rival més dèbil del grup, el Viktoria Plzen, per aspirar a una primera posició del grup que se li va complicar després de caure a Moscou a la segona jornada. No sembla que la classificació per als vuitens estigui en perill, però un resultat que no sigui la victòria avui a Txèquia faria créixer els dubtes sobre un projecte, el de Solari a la banqueta, que té dos triomfs, tot i que el de dissabte contra el Valladolid va generar molts dubtes.

En la prèvia del duel d'ahir, l'entrenador interí del Reial Madrid va haver de parlar de la irrupció de Vinícius, de qui va dir que cal tenir paciència perquè l'objectiu és que «sigui un jugador fet i dret», i no només per un breu període de temps. Sobre una possible millora de cara al partit d'avui respecte dels darrers, segons ell «les solucions sempre són integrals, mai no és només una cosa, quan funcionen i quan no. Hem tingut dos partits, el de Copa i el de lliga, que van haver de ser molt bons per guanyar-los, ja que si no, no es guanya. Van ser difícils i vam actuar amb seriositat i ordre». El Madrid també estarà pendent del CSKA-Roma. Ara mateix està empatat amb els italians, a la classificació, amb sis punts.

La crisi com a amenaça

Més fàcil hauria de ser el partit del València, que rebrà el Young Boys suís a les 18.55 hores, tot i que els helvètics ja van demostrar a Berna, amb un 1-1 que hauria hagut de ser millor per als seus interessos, que són un conjunt bastant competitiu.

El conjunt de Marcelino, que ha guanyat un sol partit en tota la temporada, té la baixa de Parejo, amb problemes a l'abdomen, a més de les de Piccini i Txerishev. Per contra, recupera Gayá i Gonçalo Guedes per a l'equip titular. El portuguès ja va retornar davant del Girona. El València també tindrà un ull posat a Torí, on espera el triomf de la Juventus, que té el primer lloc del grup gairebé assegurat, contra el Manchester Utd.