Unes 380 persones van participar als Dos Dies del Berguedà de curses d'orientació, organitzades pel Club Orientació Berguedà (COB) a Sant Corneli de Cercs. En la primera jornada es va celebrar el campionat de Catalunya de relleus mixtes amb 55 equips. Després d'un ajustat resultat, el COC (Club Orientació Catalunya) va ser el club queva aconseguir més podis. En la categoria sènior es va proclamar campió, entrant quasi un minut abans respecte als equips del GO-Extrem i els Aligots, que van creuar la meta a pocs segons de diferència en segona i tercera posició, respectivament. En veterans, els guanyadors van ser els de l'UE-Vic, seguits dels Xinoxano Orientació i el COC. I en les categories cadet, júnior i màster, els equips COC es van imposar també sobre la resta. Del COB, Laura Serra, David Tarrés, Pol Ràfols i Ampa Gil van ser quarts, igual que els cadets Jordina Juan, Miquel Casals, Roger Macià i Ona Pons. Paral·lelament, també es va fer un esprint popular individual.

Al campionat de Catalunya nocturn, amb uns 200 participants, la desaparició de dues fites va provocar que s'invalidés la classificació en algunes categories. En la segona jornada es va fer la cursa de la Copa Catalana de mitja distància als boscos del Jou.

Entre els corredors del COB, va destacar Ampa Gil, campiona de Catalunya nocturn en categoria elit i tercera en el còmput global dels Dos Dies, en què van ser segons Mariona Joan (D-16), Miquel Casals (H-12) i Ona Pons (D-10); Helena Fernández va ser tercera (D-40), Dani Castellà, quart (H-35), i Dani Castellà, primer en en el circuit groc.

Josep Maria Freixas i Marc Ballabriga van quedar segon i tercer, respectivament, en la categoria d'H21A, i Meritxell Freixas, primera en D21A en el global del cap de setmana.