Després de setmanes de treball, el Nou Estadi del Congost ja disposa de nous lavabos. Amb un pressupost de 42.073 euros, l'Ajuntament ha finançat una actuació reivindicada des de feia molt temps per la gent del CE Manresa, l'entitat que utilitza regularment les instal·lacions.

Els vells serveis públics dataven del 1984, quan es va construir el camp de futbol. La intervenció ha consistit en la seva reforma integral, aprofitant el mateix espai, amb un bloc de serveis per a dones, un altre per a homes i un tercer, inexistent fins ara, adaptat a persones amb mobilitat física reduïda. També s'ha millorat la coberta per reparar les contínues filtracions que havien malmès els revestiments i les instal·lacions antigues, i n'havien accelerat el deteriorament. La remodelació s'ha completat amb un nou enrajolat, nous sanitaris, noves portes de fusta, la renovació de la instal·lació elèctrica i llums led.

L'alcalde de Manresa, Valentí Junyent, i el regidor d'Esports, Jordi Serracanta, acompanyats de Moctar Thera, en representació de la junta directiva del CE Manresa, van visitar ahir els nous lavabos. Valentí Junyent va dir que «com a referent que és el Congost, ha estat un encert que la regidoria d'Esports hagi tingut l'habilitat de destinar els diners necessaris per actualitzar aquest servei». El regidor Jordi Serracanta va comentar que «aquesta era una demanda de feia temps, és cert, i està clar que la imatge que donàvem no era la millor, fins al punt que havíem rebut moltes queixes, també de gent de fora de Manresa que ve al Congost. La nostra intenció és estar alerta a les necessitats i prioritats dels clubs». El directiu Moctar Thera va agrair «a l'Ajuntament aquesta remodelació. Estem molt contents perquè està clar que era una taca negra».