El nou Reial Madrid de Santiago Solari va sumar la tercera victòria consecutiva, i sense rebre cap gol en contra, en derrotar amb claredat el Viktoria Pilsen (0-5), en un grup que es decidirà entre els blancs i la Roma, que s'enfronten a la capital italiana en la propera jornada. L'equip madridista va ser molt superior al txec, tot i que en els primers minuts va tenir sort en una autorematada al travesser de Nacho i en el fet que el col·legiat perdonés l'expulsió de Sergio Ramos, que va donar un cop de colze a Havel que va provocar la substitució del local.

Benzema va encetar el marcador en una gran jugada individual. Va ser obrir l'aixeta perquè arribessin les anotacions de Casemiro, novament del francès, de Bale i, ja a la segona part, de Kroos, que va aprofitar una passada de Vinícius en un contraatac. Abans, la Roma havia patit per vèncer a Moscou (1-2), amb gols de Manolas i Pellegrini. Per a l'equip rus havia anotat Sigurdsson.

Cop de Mourinho

Al grup del València, el conjunt de Marcelino es va veure perjudicat per la sorprenent victòria del Manchester United de Mourinho a Torí. Cristiano Ronaldo va avançar la Juventus amb un golàs de volea, però Mata va empatar, al minut 86, de falta directa i una imprecisió d'Alex Sandro va fer volar els punts del Piamont. Abans, el València havia sumat tres punts imprescindibles contra el Young Boys, amb dos gols de Santi Mina i un de Carlos Soler, que van servir per superar el momentani empat d'Assale per als suïssos.

En els altres grups, el Manchester City es consolida com a primer de grup en apallissar per 6-0 el Shakhtar, amb tres gols de Gabriel Jesus, dos de penal, un molt injust, una anotació de David Silva i les altres de Sterling i Mahrez. A tres punts hi ha el Lió, que va empatar amb el Hoffenheim (2-2), amb gols locals de Fekir i Ndombélé i remuntada de Kramaric i Kaderabek amb deu homes.

Finalment, al grup E, el Bayern va derrotar l'AEK amb dos gols de Lewandowski i és líder, i gran pas endavant de l'Ajax, gràcies a un empat a Lisboa fonamentat en un gol de Tadic. Abans havia anotat Jonas per als locals.