El Sevilla va ser l'únic equip de Primera Divisió capaç de guanyar en la quarta jornada de la Lliga Europa, en què Vila-real i Betis van sumar un punt.

L'equip de Pablo Machín es va complicar més del previst davant l'Akhisarspor (2-3), encara que va aconseguir sumar els tres punts que li permeten reforçar el seu lideratge al grup J (en té prou amb un empat davant l'Standard per classificar-se). Semblava que passaria per damunt del feble equip turc, cuer amb 0 punts que, a més, va tenir una plaga de lesions que li impedia, fins i tot, completar la banqueta. Els homes de Machín van arribar amb un 0-2 al descans que semblava suficient. Però el Sevilla, amb quatre canvis respecte a l'onze de l'última jornada de Lliga, no s'esperava tantes complicacions en el tram final. Els locals van aconseguir empatar a la segona part, però Banega, de penal, va salvar els sevillistes.

L'altre equip sevillà, el Betis, es va haver de conformar amb l'empat en la visita del Milan al Benito Villamarín (1-1). Els homes de Quique Setién es van avançar amb gol de Lo Celso al minut 12, però Suso va fer la igualada al 62 de la segona part. Tot i l'empat, els bètics són líders del grup F.

El Vila-real, per la seva banda, va acusar novament els problemes de cara a porteria amb un empat al camp del Ràpid de Viena (0-0). Els grocs van perdonar massa ocasions i el matx es va anar equilibrant, després d'un inici de domini visitant.

Malgrat l'empat, el Vila-real també és líder del grup G, després que l'Spartak de Moscou vencés el Rangers en un partit totalment boig (4-3).