Quarta victòria consecutiva per al Barça Lassa a l'Eurolliga, un fet que no s'havia produït en les dues darreres i desastroses temporades de l'equip. Els blaugrana van resistir l'intent de remuntada del Khimki del seu extècnic Giorgos Bartzokas i els 27 punts de la seva estrella, Alexei Shved, per obtenir una victòria que el situa en plenes posicions de play-off i que li fa encarar els partits següents amb optimisme.

Ahir, els 18 punts de Thomas Heurtel, apuntalats per l'aportació habitual de Singleton i Tomic, van ser suficients per a un equip que va començar perdent el primer quart, en què Shved va superar ràpidament els vint punts. Els russos, però, ho basaven tot massa en un sol jugador i els catalans repartien millor el joc. Aquest fet es va veure recompensat al tercer quart, en què els blaugrana es van arribar a escapar d'onze punts després d'un triple d'Oriola (56-67). Claver també estava inspirat i semblava tot de cara, però el Khimki va reaccionar i va situar-se a un punt (75-76), però mai davant en el marcador. Aleshores van sorgir els tres anotadors del partit, els quals, acompanyats de Kuric en dos tirs lliures importants, van permetre al seu equip arribar folgat al final i endur-se el triomf. El Barça és sisè, empatat amb el quart, i la setmana que ve visita la complicada pista del Zalgiris, que ahir va vèncer el Buducnost per un clar 60-72.

En els dos partits més interessants d'ahir, el Kirolbet Baskonia va dominar el Fenerbahçe però va acabar caient en un mal tram final per 70-74. En el derbi de la capital grega, el Panathinaikos de Xavi Pascual es va escapar al darrer quart i va acabar enduent-se els punts per 93-80.