El Baxi ha tornat amb força a l'ACB i, més enllà dels resultats, la bona imatge que ha mostrat en aquest inici a la lliga permet als seus aficionats somiar en una temporada il·lusionadora.

Els manresans s'han destacat, especialment, com un gran equip fora de casa. Quatre victòries seguides de l'equip a domicili només s'han produït tres vegades a la història. La primera va ser a la temporada 93-94, quan Pedro Martínez era l'entrenador i Joan Peñarroya era el capità. Les altres dues vegades en què l'equip va aconseguir aquesta ratxa de victòries lluny del Congost va ser a la temporada del títol, la 97-98, quan el TDK va guanyar un total de 30 partits, 14 a fora. Cal destacar que, a casa, la millor ratxa són 12 victòries seguides amb Salva Maldonado, la temporada 96-97.

El balanç de quatre victòries i tres derrotes, i el seu average, permet afirmar una dada: els manresans han aconseguit el millor inici a l'ACB en onze temporades. En aquesta última dècada només hi ha tres precedents de 4-3 abans del d'aquest any, i en tots els casos (2008-09, 2009-10 i 2011-12) l'average era pitjor que l'actual.

D'altra banda, el Baxi també ha aconseguit, en aquest inici, el seu màxim anotador dels últims onze anys. I novament cal viatjar en el temps, fins a la 2007-08, per trobar una mitjana anotadora més alta que l'actual. Des de la temporada en què jugaven Rafa Martínez, Javi Rodríguez, Matt Walsh i compa-nyia, no es veien tants punts anotats pels manresans en les set primeres jornades de lliga, 562, amb una mitjana de 80,29 per partit. Unes xifres que confirmen el gran moment manresà.