En un horari poc habitual (16 h), el Manresa FS té avui al pavelló del Pujolet, una prova d'alta dificultat, perquè rep la visita del líder de la Segona Divisió B, el CCR Castelldefels, l'equip que més s'ha reforçat de la categoria. Lidera la classificació sense conèixer la der-rota després de vuit jornades disputades (amb un empat).

Una de les cares noves del CCR Castelldefels aquesta temporada és la d'Antonio Cortés Gordillo, jugador que va defensar la camiseta del Manresa FS durant tres temporades. Al bàndol local, torna a la convocatòria Asis després d'una lesió, precisament per enfrontar-se al seu exequip.

En el Manresa FS continua la baixa del porter solsoní Bixi i, per tant, es manté el dubte a la porteria, tenint en compte que Aleix no es troba en les millors condicions físiques pels seus problemes al genoll des de la pretemporada.

Dels dos equips destaca la seva facilitat golejadora fins al punt que els dos han marcat la mateixa quantitat de gols, un total de 38. Com a visitant, el conjunt del Baix Llobregat ha guanyat a la pista del CN Sabadell (1-7), del Mataró (3-5) i de l'Isur Terrassa (1-4), i ha empatat a la del Barceloneta (4-4). El CCR Castelldefels ha sumat 22 punts i el Manresa FS, 14.14