El cuer Cambrils visita demà el Manresa (12 h). L'equip de Piti Belmonte va trencar, diumenge, la dinàmica negativa de resultats a Almacelles amb un balsàmic triomf per 1 a 3. Tres punts que han servit als manresans per mantenir-se a la part alta de la classificació, a només dos punts del líder Mollerussa, encara que aquest equip té un partit pendent.

El Cambrils és un equip que només ha aconseguit sumar sis punts gràcies a tres empats i un triomf, força sorprenent, al camp de Sant Ildefons. També els tres partits empatats han estat a fora de casa, amb la rapitenca, el Lleida B i el Gavà.

L'entrenador del Manresa considera que «estem avisats amb el partit del Júpiter. S'han de respectar tots els equips. El Cambrils és un equip que s'està adaptant a la categoria i segurament que es troba més còmode jugant fora de casa. Nosaltres més que saber atacar, hem de saber protegir-nos perquè aquests equips esperen la seva oportunitat per marcar. Això els fa molt perillosos».

El handicap per al Manresa són les baixes. A la marxa per motius tècnics de Montoro i Mario s'hi han afegit les lesions de Manel Sala i del lateral Romano; Mousa encara no està a disposició i Biel Rodríguez pot entrar a la convocatòria, però encara no es troba en condicions òptimes.

L'Igualada repeteix a domicili

L'equip igualadí, que va veure tallada la bona ratxa de resultats, dissabte a casa del Lleida B (3-0), torna a tenir en aquesta jornada partit a fora. L'Igualada té avui (16 h) desplaçament a Andorra, on trobarà un equip que ha revertit i força la seva trajectòria irregular a l'inici. Diumenge va guanyar el Júpiter (0-2) i el divendres havia guanyat, en partit ajornat, a Vilanova (1-2), i es va situar a la zona mitjana. Per la seva banda, els de Moha són quarts.