a gimnasta de Fonollosa Andrea Carmona s'ha imposat amb claredat aquest cap de setmana a la Gimnova Cup, una competició internacional d'artística femenina celebrada a la ciutat belga de Keerbergen amb catorze equips de dotze països diferents. Darrera seu s'ha classificat una altra component del Gimnàs Egiba, Carla Font, amb un concurs molt regular. En categoria júnior, Lorena Medina ha quedat fora de les posicions de podi després d'unes errades en les paral·leles i la barra, acabant quarta. En la mateixa categoria júnior, Mar Palliso ha estat novena i Aina Solà, vintena.

Laia Font ha dominat la categoria young en els tres primers aparells però dues caigudes a les paral·leles l'han portada a la tercera plaça final. En la classificació per equips, l'Egiba ha aconseguit la segona posició per darrera de les amfitriones del De Gympies Keerbergen i superant l'ADS Juventus Nova d'Itàlia.

En les finals per aparells, amb les millors vuit gimnastes en cadascun d'ells (dues sèniors, dues youngs i quatre júniors), sort desigual per a les representants de Gimnàs Egiba. Andrea Carmona s'ha hagut de retirar després de la final de salt per unes molèsties al maluc; en aquest mateix aparell Mar Palliso ha obtingut la segona plaça. En paral·leles, Carla Font ha superat el seu registre de classificació i ha estat cinquena. A la barra d'equilibris, Laia Font , malgrat la seva joventut, ha aconseguit la tercera plaça. Lorena Medina s'ha penjat l?or en terra.