Vèncer el líder va estar a l'abast del Manresa FS durant 36 minuts però, finalment, no va ser possible. Tot i això, els joves jugadors blanc-i-vermells, liderats pel veterà Carles Corvo, van evidenciar les seves potencialitats davant un oponent amb més qualitat tècnica i experiència que no va poder segellar el seu ajustat triomf fins als darrers minuts.

L'inici del partit es va caracteritzar per la intensitat i el dinamisme dels joc d'ambdós equips. Els jugadors de Paco Cachinero i de Toni Torres es van mostrar ambiciosos i agosarats i van justificar la presència de les càmeres de la FCF per retransmetre el matx en directe per streaming.

Aleix Dalmau va defensar la porteria manresana tot i no estar en plenitud de facultats físiques. Les aturades del porter manresà i tres rematades al pal dels jugadors castelldefelencs van ser determinants per apuntalar la competitivitat dels blanc-i-vermells durant el primer període. Asis va culminar una bona acció individual amb un xut creuat amb l'esquerra que va atorgar el primer avantatge als manresans (minut 5).

El Castelldefels va haver d'esmerçar-se per assolir l'empat i avançar-se al marcador. Òscar va concretar la remuntada amb dos gols consecutius quan faltaven quatre i tres minuts per al descans. Un marge temporal suficient per encabir l'empat de Carles Corvo i l'inversemblant xut escorat de Pep Costa que va propiciar l'avantatge manresana que lluïa a l'electrònic a l'equador del partit (3 a 2).

Remuntada i reequilibri

Carles Lavado va donar un marge de dos gols als de Paco Cachinero tot just encetar-se el segon període. Però el Manresa FS havia assolit el seu màxim avantatge just abans que el cansament comencés a minvar les prestacions dels seus jugadors. L'esgotament i la consegüent davallada de la concentració i intensitat dels locals va derivar en un cúmul d'errades que van facilitar la remuntada visitant a través de les accions d'estratègia, dels contracops i de l'atenció dels castelldefelencs a l'hora de treure profit dels rebots. En només quatre minuts, el 4 a 2 que lluïa al marcador es va trans- mutar en un 4 a 6.

Els bagencs no van defallir. Van rearmar-se mentalment quan Corvo va escurçar distàncies en transformar una falta directa i Lavado, tot seguit, va reequilibrar l'electrònic (minut 28). En els següents nou minuts la incertesa va prevaldre. El veterà Héctor Albadalejo va aprofitar un córner per materialitzar el 6 a 7, i l'expulsió, a continuació, de Carles Corvo per doble targeta groga va dictar sentencia. L'exblanc-i-vermell Gordillo va arrodonir el triomf visitant.