El Manresa ha deixat escapar dos punts més del Nou Estadi, en aquesta ocasió davant el cuer Cambrils, un conjunt que només ha sumat set punts, tots ells a domicili (quatre empats i una victòria). Els manresans, tot i l'1 a 1 final, han disposat de nombroses ocasions, erigint-se el porter visitant Sergi Fuentes com a gran protagonista del matx, amb diverses aturades de mèrit. El Cambrils per la seva part, tot i el seu atreviment, poques vegades ha creat perill a la porteria de Pol Busquets.

A l?arrancada, els dos equips han exposat un joc ofensiu. Al minut 4, el jugador del Cambrils Mattew ha fet una rematada a fora, ajustada al pal. Al minut 16, Brian ha intentat fer un gol olímpic (de córner) però Sergi Fuentes amb els punys ho ha impedit. Dos minuts després, una bona triangulació entre Brian i Alsina ha acabat una una rematada acrobàtica de Noah, a la qual el porter de Cambrils ha respost amb una gran estirada, enviant la pilota a córner. Sergi Fuentes, molt inspirat, també ha aturat un llançament ajustat al pal de Brian des de la frontal (min 20). El domini del Manresa era molt clar. Els seus jugadors trobaven espais per arribar amb perill a l'àrea contrària. De forma esporàdica, el Cambrils aconseguia alguna acció ofensiva interessant com una rematada d'Enric Sala amb la cama esquerra al minut 29 que ha sortit a fora ajustada al pal. Brian, amb fam de gol ha xutat desviat al minut 37. S'ha arribat al descans amb l'empat inicial a zero gols.

A la represa, Brian, el jugador més actiu de l'atac manresà, ho ha intentat de totes les maneres per obrir al marcador. Al minut 48, amb una rematada al primer pal, desviada a córner. El Manresa ha aprofitat una falta d'entesa defensiva per marcar l'1 a 0, obra de Marc Cuello. Era el minut 56 i semblava que el més difícil estava fet. Brian ha estat a punt de sentenciar al 56, però una vegada més, Sergi Fuentes ha aturat la pilota, aquest cop amb el peu. El Manresa buscava el segon gol, però en una jugada aïllada, Èrik González ha fet l'1 a 1, amb una rematada de cap al primer pal, anticipant-se al seu defensor i al porter Pol Busquets en una centrada per la dreta de Cholo (min 64).

En darrer tram del partit ha estat un atac i gol del Manresa amb ocasions de tots els estils, però sense encert en la finalització.

El proper diumenge, el Manresa visita el Balaguer (17 h).