El Gimnàstic de Manresa juvenil va tornar a puntuar a casa seva després de treballar i obtenir recompensa en forma d'empat, davant del fort i equip poderós del Girona. L'equip entrenat per Fer-ran Costa va tenir una sortida fulgurant i ja al minut 2 Biel va gaudir a pilota parada de la primera ocasió clara de gol. Els gironins van inaugurar el marcador al minut 13 en la seva primera arribada per la banda dreta, on Miguel va aprofitar una magistral passada per clavar la pilota a l'escaire. Tot i el gol, el Gimnàstic va mostrar la seva identitat i va continuar buscant perill amb pilotes per les bandes. José Alberto just abans del descans va poder empatar, però el seu u per u contra el porter va ser molt lent. A la represa la dinàmica va canviar i els bagencs van dominar el joc i les aproximacions. Gassan amb una forta pressió va fer dubtar el porter visitant, qui va cedir la pilota a Aleix i aquest amb una gran conducció va assistir Gulias per empatar. L'entrenador local va ser expulsat enmig d'una jugada polèmica i els locals van tenir el 2-1 al cap de Gassan però el travesser ho va impedir.