El PetroPintó Asfe i l'Yvette Pons Igualada es van enfrontar en el duel corresponent a la novena jornada de competició. Les igualadines es van emportar la victòria per un apretat resultat de 47 a 51.

El CB Igualada no va tardar a començar a distanciar-se del seu rival, realitzant un bon quart defensivament, ja que no va permetre que les tiradores locals es trobessin còmodes damunt la pista. Amb el 7 a 16 va concloure el primer període.

L'inici del segon quart va seguir la tònica dels primers 10 minuts. Les visitants manaven en el marcador i marcaven el ritme de joc. Fruit d'això es va arribar a l'aventatge més gran del partit, de 13 punts, per part de les d'Igualda. A partir de llavors el PetroPintó Asfe va esperonar i va reduir en quatre punts la diferència (18-27).

A la represa, la reacció del PetroPintó Asfe en el tram final del segon període va tenir continuïtat en el tercer. Les de Sant Fruitós van augmentar el ritme de joc i es van mostrar encertades en les seves accions, fins i tot es van arribar a posar per davant en l'electrònic (33-31), i el quart va finalitzar amb un aventatge mínim de les anoienques (35-36).

En el darrer quart, el CB Igualda va aconseguir obtenir curts aventatges que les locals van poder escorçar però mai remontar. El resultat final va ser de 47 a 51.