L'Espanyol va ser colíder de la lliga Santander, empatat amb el Barça, durant mitja hora, però, tal com va passar a Valladolid en el darrer desplaçament, va rebre un gol en l'últim instant. Si a Zorrilla li va costar dos punts, ahir va ser un, el que tenia assegurat amb un empat al Sánchez Pizjuán, que hauria estat meritori però que no va poder acabar d'atrapar.

De fet, l'avantatge de la primera part per als blanc-i-blaus va ser afortunada, ja que el Sevilla va disposar de les millors aproximacions a la porteria de Diego López, que va estar perfecte en aturar un cop de cap d'André Silva i una rematada de Sarabia. Abans, Promes havia rematat al pal i Sarabia havia desaprofitat una bona oportunitat. L'Espanyol es va avançar abans del descans. Borja Iglesias, que havia avisat abans amb un cop de cap, va rematar una centrada de Darder que donava el colideratge al seu equip. Navas va estar a punt d'empatar tot seguit, però el porter de l'Espanyol va reaccionar de nou.

A la represa, Pablo Machín va introduir Ben Yedder al camp i, amb el francès, el Sevilla va disposar de més pólvora. De tota manera, semblava que el partit s'anava esllanguint quan Mercado, a la sortida d'un córner, va rematar tot sol des de l'àrea petita i va igualar el resultat.

El duel va embogir, amb arribades a les dues àrees. L'Espanyol en va tenir una, amb un xut de Darder, que va marxar lesionat, però el Sevilla feia mal a la contra. Ben Yedder va xutar i Diego López va desviar al travessar abans que el mateix davanter aprofités una passada de Banega per picar l'esfèrica damunt del porter i fer quedar els punts a casa.