El Monbus Igualada va encaixar la primera derrota al grup C-A de la Lliga EBA, i va ser a la complicada pista d'un dels rivals directes per les primeres places de la classificació, un Quart que es va imposar per un resultat final de 71-68 i que ara colidera la lliga juntament amb els anoiencs.

En el primer quart els locals van ser lleugerament superiors i van agafar tres punts de marge (23-20). En el segon període els igualadins van capgirar el marcador i van obrir un forat de vuit punts a la mitja part de l'enfrontament (33-41).

A la segona meitat, els gironins van tornar a agafar el domini del duel i van tancar el tercer quart amb només tres punts de desavantatge (56-59). En els darrers deu minuts hi va haver certa igualtat entre les dues formacions, i el matx es va haver de decidir en un cara o creu final. En aquest, el Quart va ser millor i es va endur la victòria. L'entrenador dels igualadins, Jordi Martí, va explicar a les xarxes socials del club que «algun dia havíem de perdre. Fer-ho aquí a cara o creu entra dins de la normalitat. Sense excuses, han merescut guanyar».