Mes de 34.000 participants (rècord de la prova en aquesta catorzena edició amb 3.000 dorsals més repartits que l'any passat) van córrer pels carrers de Barcelona en una nova edició de la Cursa de la Dona. L'atleta de l'Avinent CA Manresa Meritxell Soler, de Sant Joan de Vilatorrada, va estar la clara dominadora de la prova, sobre un recorregut de 8,1 km, imposant-se amb un temps de 29? 10??, aconseguint la seva segona victòria en aquest multitudinari esdeveniment esportiu (l'any passat va ser segona classificada).

Sara Loehr (La Sansi) amb 30' 16'' i Montse Carazo (U. Colomenca At.) amb 30' 23'' van acompanyar a la manresana en el podi.

La Cursa de la Dona s'organitza per la lluita contra el càncer de mama. La nedadora Mireia Belmonte va donar el tret de sortida.