El Reial Madrid va confirmar que Santiago Solari seguirà com a tècnic del primer equip fins a final de temporada. L'argentí va ser l'escollit per substituir Julen Lopetegui de manera interina i ara ha estat ratificat en el càrrec després de sumar quatre victòries en els quatre partits que ha dirigit.

Segons la normativa de la Federació Espanyola de Futbol, un equip només pot tenir un entrenador interí un màxim de 15 dies i, acabat el termini, ha d'inscriure el nom de l'entrenador definitiu. Finalment, Solari seguirà en el càrrec i deixarà la banqueta del planter després de convèncer la directiva madridista.

«Tot està en ordre, el Reial Madrid s'ha fet càrrec del seu contracte i no hi ha problema», va confirmar la Reial Federació Espanyola en un comunicat.

Les quatre victòries de Solari han arribat contra rivals, a priori, molt inferiors com Melilla, Valladolid, Viktoria Plzen i Celta -aquest últim va ser el més difícil. La victòria de diumenge a Balaídos (2-4) va acabar de convèncer Florentino Pérez i la directiva.