Un total de 45 noies van assistir a la presentació del repte de dur a 20 noies a la Titan Desert de la mà de l'equip manresà TBellès i Wurth en un acte que va tenir lloc a les instal·lacions de Wurth a Palau Solità i Plegamans.

Aquest repte consisteix a seleccionar a 20 noies que no siguin ciclistes professionals per formar un equip que, gràcies a l'experiència de TBellès i Wurth, els permeti poder acabar totes juntes la propera edició de la Titan Desert, l'exigent prova de bicicleta de muntanya pels deserts del Marroc. Les 20 seleccionades disposaran del team manager Agustí Serra que les ajudarà en tota la planificació i també de Clara Chafer, actual campiona d'Europa de ultramarató i que serà una més de les integrants del grup de noies durant tota la carrera com tem leader del grup de noies.

En la presentació, el director de màrqueting de Wurth Sergio Crespo, juntament amb Òscar Gallego de la Titan Desert i Albert Bellès, van explicar en què consistia el repte de formar aquest equip i de tota la informació necessària per poder formar part de la selecció final. Per poder explicar més detalladament en què consisteix la cursa, els integrants del TBellès Team, Roberto Bou i Núria Picas, van explicar a les aspirants com es vivia la carrera des de dins. Moltes de les presents, van utilitzar el moment per preguntar dubtes sobre la carrera als nostres corredors.

Les valoracions per part del Tbellès i de Wurth són molt bones tenint en compte que a més a més de les 45 noies presents en la presentació hi ha moltes més sol·licituds de noies que no van poder ser-hi i que han fet arribar tota la informació i documentació necessària per ser una de les seleccionades, fan que aquesta convocatòria hagi estat un èxit. Properament es donarà donar a conèixer les 20 seleccionades de cara a poder començar a preparar aquest rept