14 de novembre de 2018
14.11.2018

El TBellès prepararà vint dones per a la Titan Desert

El repte és que les ciclistes puguin acabar juntes l'exigent prova al Marroc

13.11.2018 | 23:43

Un total de 45 noies van assistir a la presentació del repte de l'equip manresà TBellès i Wurth de promoure la participació de 20 noies a la Titan Desert, en un acte que va tenir lloc a les instal·lacions de Wurth a Palau-solità i Plegamans.

Aquest repte consisteix a seleccionar 20 noies que no siguin ciclistes professionals per formar un equip que, gràcies a l'experiència de TBellès i Wurth, els permeti poder acabar totes juntes la propera edició de la Titan Desert, l'exigent prova de bicicleta de muntanya pels deserts del Mar-roc. Les 20 seleccionades disposaran del team manager Agustí Serra, que les ajudarà en tota la planificació, i també de Clara Chafer, actual campiona d'Europa d'ultramarató i que serà una més de les integrants del grup de noies durant tota la cursa com a team leader.

En la presentació, el director de màrqueting de Wurth, Sergio Crespo, juntament amb Òscar Gallego, de la Titan Desert, i Albert Bellès van explicar en què consistia el repte de formar aquest equip i tota la informació necessària per poder formar part de la selecció final. Per explicar més detalladament en què consisteix la cursa, els integrants del TBellès Team Roberto Bou i Núria Picas van exposar a les aspirants com es viu la cursa des de dins. Moltes de les presents van aprofitar el moment per preguntar dubtes sobre la cursa als corredors.

Les valoracions per part del TBellès i de Wurth són molt bones tenint en compte que, a més de les 45 noies presents en la presentació, hi ha moltes més sol·licituds de noies que no van poder ser-hi i que han fet arribar tota la informació i documentació necessària per ser una de les seleccionades, i que fan que aquesta convocatòria hagi estat un èxit. Properament es donarà a conèixer les 20 seleccionades de cara a poder començar a preparar aquest repte.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Buscador de deportes

LaLiga

El futbol, el motor de l'economia

A Catalunya el futbol va generar un impacte equivalent a l’1,21% del PIB autonòmic, fins als 2.641 milions d'euros a l'any


L'últim El més llegit