La selecció espanyola de Luis Enrique ha d'esperar un empat diumenge entre Anglaterra i Croàcia a Wembley per classificar-se per a la final a quatre de la Lliga de Nacions. La derrota ahir a Zagreb permet als croats tenir possibilitats de classificació. Si guanyen a Wembley, l'aconsegueixen. Si perden, passen els anglesos i, si empaten, ho fan els espanyols.

Croàcia va marcar el ritme en la primera mitja hora de joc i va tenir arribades, principalment per la banda de Perisic, que va estavellar una pilota al pal. A partir de la mitja hora, però, Espanya va prendre el domini i va disposar d'una bona arribada amb un xut d'Isco que va aturar Kalinic.

La segona part va ser un descontrol des de l'inici. Sergi Roberto va treure malament una pilota, Perisic la va tocar amb el cap i va habilitar Kramaric perquè marqués l'1-0. Dos minuts després, però, una bona combinació entre Aspas, Isco i Ceballos va acabar amb l'empat. Van ser els millors minuts d'Espanya, que va tenir bones arribades, sobretot amb una rematada d'Aspas al travesser, però Croàcia es va avançar de nou en un córner, amb centrada de Modric i rematada de cap de Jedvaj. Rebic hauria pogut sentenciar, però De Gea ho va evitar miraculosament i, tot seguit, Vrsaljko va fer unes mans dubtoses a l'àrea. Ramos va transformar el penal. Els darrers minuts van ser dels croats, que s'ho jugaven tot a l'atac i Espanya despenjant dos homes per buscar el contraatac. Al final, un xut de Pjaça el va desviar De Gea i Jedvaj, novament sol, va anotar el gol que dona vida a Croàcia en el torneig.