Òdena acollirà el proper 2 de desembre la desena edició del seu duatló, ja presentat a la localitat anoienca, que forma part del Campionat de Catalunya per categories. La prova també és el setè Campionat de Catalunya de Policies i Bombers i puntuable per a la lliga de clubs i la Copa Catalana de l'especialitat.

El director de la cursa, Carles Pérez, va explicar durant la seva presentació que la prova consistirà en un primer tram de cursa a peu de 5,4 quilòmetres, seguit de 22 quilòmetres més de bicicleta de muntanya i de 2,7 més de cór-rer. Enguany, com ja va succeir en l'edició passada, un percentatge a determinar de cada inscripció es destinarà a l'Associació Catalana de Fibrosi Quística. L'activitat és oberta a tothom i espera acollir al voltant de 250 atletes i 400 visitants. Tots els interessats a participar-hi poden fer la seva inscripció a www.triatlo.org.

El vicepresident del Club Esportiu dels Mossos d'Esquadra, Josep Denuc, també va agrair la col·laboració de l'Ajuntament i d'altres entitats i organismes i va mostrar satisfacció per la manera com el municipi rep sempre aquest esdeveniment. El regidor d'Esports, Valentín Robles, va destacar la importància que esdeveniments d'aquest tipus escullin Òdena com a escenari, ja que «ens permeten valorar i difondre la riquesa de l'entorn natural».