El Vinya-Cross de l'Oller del Mas arriba a la quarta edició aquest proper diumenge 18 de novembre (10 h), amb unes inscripcions que es preveuen tancar al voltant dels 600 participants.

Enguany, el projecte solidari escollit és El Cosidor, liderat per la Fundació del Convent de Santa Clara. Aquest ambiciós projecte, que va començar fa cinc anys, té com a objectiu ensenyar a les dones (la majoria provinents de la Plataforma dels Aliments) un ofici com és cosir donant un plus d'autoestima, de sentiments positius i de suport en cada situació.

Així doncs, tots els diners recaptats en les inscripcions aniran destinats íntegrament a aquest projecte i, gràcies a la col·laboració d'empreses locals, s'han cobert tots els costos de la cursa.

El patrocini principal és de l'Obra Social de Caixa Bank i de Constructora del Cardoner, seguit per un conjunt d'empreses locals que han mostrat el seu suport i confiança en el projecte: Cafès del Bages, Restaurant Ospi, Cal Pujolet, Difoprint, Coca-Cola, La Flor del Pirineo i Bravo Running.

Pel que fa al circuit, es mantenen les dues distàncies de 5 i 10 km, respectivament, que passen per les vinyes, camps de cereals i nogueres. En l'arribada al castell, a tots els participants els espera una botifarrada, una selecció de formatges i vins, cafès i molt bon ambient. Per als més competitius hi haurà 24 premis, cedits per entitats col·laboradores