16 de novembre de 2018
16.11.2018

«Aquesta és una eina amb molt futur per fer esport i salut que es consolidarà»

15.11.2018 | 23:38

Secretari general de l'Esport de la Generalitat entre el 2002 i el 2003, exdiputat al Parlament de Catalunya, exdiputat a Corts i exsenador, Josep Maldonado, de 66 anys, presideix ara la Taula Assessora de l'Esport Català i ha jugat a futbol caminant.


Josep Maldonado també ha tastat el futbol caminant? Què li va semblar?

Doncs sí, vaig participar en una exhibició a l'estadi de Montjuïc, i després hi he jugat dues o tres vegades més. Sincerament, com a exfutbolista i aficionat del Barça, primer vaig témer que fos una modalitat avorrida, però m'equivocava. Jugar-hi diverteix i permet aplegar jugadors de tres generacions d'una mateixa família sobre el camp. Pots jugar-hi encara que siguis jove i xalaràs!

Preveu l'èxit del walking football?

Sens dubte, és una modalitat amb molt futur, una eina per fer esport i salut que quallarà, que assolirà una gran penetració social. Tendeix a igualar les capacitats dels futbolistes i, per tant, afavoreix la integració dels menys dotats. Crec que esdevindrà un instrument de socialització que permetrà jugar a futbol fins a edats molt avançades.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Buscador de deportes

LaLiga

El futbol, el motor de l'economia

A Catalunya el futbol va generar un impacte equivalent a l’1,21% del PIB autonòmic, fins als 2.641 milions d'euros a l'any


L'últim El més llegit