El Club Bàdminton Bages, que es podria considerar l'entitat que agafa el relleu del Club Bàdminton Manresa pel que fa a aquesta especialitat a casa nostra, va iniciar les seves activitats el març passat i aquesta temporada 2018-19 ja s'ha inscrit a les competicions de la Federació Catalana de l'especialitat. A més a més porta a terme altres activitats, totes elles adreçades a l'ensenyament d'un esport que ha popularitzat, i força, la campiona olímpica Carolina Marín, malgrat que els grans especialistes són orientals.

El pavelló de la Joviat de Manresa és la instal·lació de referència de la nova entitat. Allà, cada dimecres es fan classes de bàdminton de 2/4 de 6 de la tarda a 2/4 de 10 del vespre. Per als qui vulguin provar aquesta especialitat esportiva, les inscripcions estan obertes de forma permanent. Per a més informació cal contactar amb el club per mitjà del correu electrònic manresa.bad@gmail.com.

El president és Tayo Luna, l'iniciador del projecte, amb la col·laboració d'Albert Bonvehí. El club té dos monitors , un per als més petits (de 7 a 9 anys) i un altre per als més grans (de 10 a 14), i a més hi ha un grup d'uns vint practicants sèniors.

Pel que fa a la competició, aquest cap de setmana passat alguns dels integrants del Club Bàdminton Bages van participar en una prova del circuit català a Roda de Ter. En la categoria sènior D, van disputar la final dos representants bagencs, Àngel Tort i Albert Bonvehí, i va vèncer el primer per 2 a 1. Tayo Luna va estar molt a prop de la final (al setembre havia guanyat a Granollers en aquesta mateixa categoria). Entre els sub-9, Martí Bonvehí va ser tercer.