Aquest divendres s'ha presentat a Manresa la nova modalitat que en català s'anomena "futbol caminant a tres tocs", per distingir-lo de la versió anglesa. Els promotors l'han batejat com a "walking futbol union" (barrejant paraules en anglès i en català/castellà). Aquest serà el nom oficial de la nova modalitat, que ha estat presentada al Casal Cívic del Xup.

Han intervingut en l'acte Francesc Álvarez, president de CF Pare Ignasi Puig i tresorer de la junta directiva de la FAVIBC (Federació d'Associacions de Veïns d'Habitatge Social de Catalunya), Silvio Szegedi, introductor a l'Estat de la modalitat, i Jordi Serracanta, regidor d'Esports de l'Ajuntament de Manresa. No ha pogut assitir-hi Steve Archibald, un altre dels impulsors i exjugador del Barça i de l'Espanyol, ja que s'ha hagut de desplaçar a València per raons personals urgents.

L'acte, de 40 minuts, ha reunit una vintena de persones i ha tingut una primera part d'exposició teòrica i una segona de videos de jornades d'exhibició i promoció de "futbol caminant a tres tocs". Podria organitzar-se una jornada a Manresa que inclouria partits d'exhibició i oferiria a tots els interessats la possibilitat de practicar la nova modalitat