La gimnasta del Club Egiba Naira Rexach va quedar en catorzena posició en la fase classificatòria de parelles sincronitzades dels Campionats del Món per edats, en la categoria de 17 a 21 anys, que van començar ahir a Sant Petersburg. Amb aquest resultat, Rexach, que feia parella amb Ingrid Caballero, no es va poder classificar per a la final del proper diumenge, que acull les vuit primeres parelles de la competició d'ahir.

El duet representatiu de la federació espanyola, format per dues joves gimnastes de 17 anys cadascuna, va fer un resultat de 41,810 punts, a 2,310 punts de les vuitenes classificades, les darreres que van entrar a la final, les nord-americanes Trinity van Natta i Alexi Vigil. El primer lloc provisional va ser per a les australianes Jessica Pickering i Imogen Florian, amb 45,860 punts.

El d'ahir va ser el debut d'un representant de l'Egiba en aquests campionats per edats. A part de Naira Rexach, que també competirà en el torneig individual, hi són presents Marina Chavarría, en trampolí individual i sincronisme de 15-16 anys, i Robert Vilarasau, en el trampolí individual de 17 a 21 anys.