Oblidada ja la derrota de dissabte passat davant el líder CCR Castelldefels, el Manresa FS fa front avui (18.45 h) a una sempre complicada sortida a la pista de la Barceloneta, la mateixa on els manresans es van proclamar campions en la darrera jornada de la temporada passada.

El Manresa FS manté intacte el seu objectiu de classificar-se per a la Copa del Rei de l'any que ve (els tres primers) i el de la Barceloneta és un dels partits importants per no despenjar-se abans d'acabar la primera volta.

El tècnic Paco Cachinero té la baixa del porter Bixi per lesió (encara en procés de recuperació d'una ruputura muscular a l'oblic) i els locals no podran comptar amb el seu puntal, Moha, per sanció.

El conjunt de la Barceloneta es troba tercer per la cua (posició de descens) amb 7 punts tot i que en tots els partits han donat la cara, i només han perdut un enfrontament a casa, davant l'Hospitalet (1-3); va derrotar el Lleida (5-3) i al Salou (4-3) i va empatar amb el CCR Castelldefels (4-4). Com a visitant ha perdut a Mataró, Canet, la Unión, Escola Pia i Pallejà.