L'empat encaixat amb el darrer classificat, el Cambrils, diumenge al Congost, mirarà el Manresa que sigui compensat amb un bon resultat demà a Balaguer (17 h). El rival manresà, un històric del futbol català, no passa pel seu millor moment i ocupa ara mateix una de les places de descens.

Els manresans, que en les dar-reres jornades, sobretot a casa, han evidenciat falta d'efectivitat de cara a porteria, intentaran que això canviï en el duel amb un Balaguer que, al seu camp, ha sumat set dels nou punts que té. El Manresa, tot i la irregularitat de les dar-reres setmanes, manté el pols amb els capdavanters i és tercer, a dos punts del Viladecans i Mollerussa (amb un partit pendent).

Piti Belmonte, entrenador del Manresa, ha comentat que «el Balaguer ha canviat el seu projecte, ja no és tan ambiciós, per tant, ja no estem parlant del Balaguer de tota la vida. Això no vol dir que no sigui perillós i encara més al seu camp, on ha fet bons resultats. Nosaltres hem d'intentar guanyar per recuperar els punts que vam perdre diumenge amb el Cambrils. Per això certament hem de tenir més efectivitat al davant encara que tenim baixes significatives, i algun dubte també». No podran jugar per lesió, el davanter Manel Sala i el lateral Romano.

El Gavà visita l'Igualada

Després de tres jornades sense vèncer, amb dos empats i una der-rota, l'Igualada vol tornar a recuperar aquesta tarda la senda dels resultats positius davant el Gavà a Les Comes (18 h). L'equip que dirigeix Moha rep un Gavà que no acaba de situar-se a la nova categoria després del descens de l'any passat. Els gavanecs, malgrat que per joc possiblement haurien d'ocupar un lloc més alt, són penúltims empatats a set punts amb el cuer Cambrils. L'Igualada és cinquè amb 19 punts, a cinc del Viladecans i el Mollerussa.