Quinze entrenadors i entrenadores catalans de futbol i futbol sala van rebre reconeixements pels seus èxits assolits la temporada passada. Va ser en el marc de la setena edició del Dia de l'Entrenador de la Federació Catalana de Futbol, celebrat a l'Hotel NH Collection Barcelona Tower de l'Hospitalet. Entre els guardonats, quatre tècnics de casa nostra, un de futbol i tres de futbol sala.

El surienc David Gallego va ser distingit per ser campió de Tercera Divisió amb l'Espanyol B. En futbol sala, la baganesa Claùdia Pons per assolir amb la selecció catalana sub-21 femenina el campionat d'Espanya; el callusenc Gerard Pusó per guanyar l'estatal amb la selecció catalana aleví, i l'olesà Jordi Barrero per assolir el campionat d'Espanya infantil femení amb la selecció catalana.

Abans de l'entrega de premis, el Comitè Tècnic d'Entrenadors de la FCF va organitzar tot un seguit de ponències, de les quals van destacar les que van oferir l'argentí Mauricio Pochettino, tècnic del Tottenham; Rubi, de l'Espanyol; Sergio González, del Valldolid, i Pep Sansó, director de l'escola estatal d'entrenadors de la RFEF .