La sallentina Marina Chavarria va quedar a només dues dècimes de classificar-se per a la final del Campionat del Món de trampolí per edats (15-16 anys) que es disputa aquests dies a Sant Petersburg (Rússia). Chavarria tenia possibilitats de quedar entre les vuit primeres en les classificatòries, però en la segona actuació es va desplaçar cap a un costat i va acabar com va poder. Tot i aquesta desafortunada incidència, Marina Chavarria va situar-se en una meritòria desena plaça, i va ser la primera classificada de l'equip estatal.

La seva entrenadora, Clara Bozzo, comentava ahir que «la Marina està tenint un any realment molt bo. Quedar desena del món sense haver pogut fer bé la segona rutina així ho demostra».

Sense pràcticament temps de lamentar-se, Chavarria té avui competició de sincronisme, la qual farà amb la gimnasta de Valladolid Érica Sanz. Avui també tenen competició Robert Vilarasau i Naira Rexach, ambdós també de l'Egiba i en la categoria de 17 a 21 anys. Ho faràn en l'especialitat individual.

Cal recordar que Naira Rexach ja va competir dijous amb la catalana Ingrid Caballero en sincronisme, prova en la qual van acabar en tretzè lloc.