El Fuenlabrada va aconseguir una nova victòria a la lliga Endesa, aquest cop a la complicada pista del Divina Seguros Joventut, al qual es va imposar per un resultat final de 78-88. El manresà Marc García, amb 18 punts, va ser el millor jugador del matx.

En els primers deu minuts, el conjunt dirigit per Carles Duran va ser molt superior al seu rival i això els va permetre obtenir un parcial inicial d'11-0. Els visitants van perdre fins a cinc pilotes i no van controlar el rebot, fet que els va fer acabar el quart inicial dotze punts per sota (22-10). En el segon període, la tònica va ser més o menys la mateixa i els badalonins van arribar a disposar de fins a divuit punts de diferència, que es van veure retallats a setze a la mitja part del duel (42-26), gràcies a dos tirs lliures anotats per Álex Llorca.

En la segona meitat, els madrilenys van seguir creient en les seves possibilitats i van incrementar el seu encert ofensiu, en anotar 31 punts en el tercer quart. A més, van posar en pràctica una defensa zonal que va incomodar el rival i els va permetre reduir el marge fins als set punts al final del mateix (64-57), un resultat que deixava el partit obert. En els deu darrers minuts, l'equip dirigit per Néstor García no va disminuir el ritme i va anotar de nou 31 punts en el període, un fet que els va permetre capgirar el marcador i endur-se una important victòria davant un Divina Seguros Joventut que veu bastant frenades les seves bones sensacions a la competició de lliga.